ENERGETSKE SANACIJE OBJEKTOV

O energetski sanaciji objektov govorimo takrat, ko s prenovo celotnega objekta dosežemo velike prihranke predvsem pri porabi energije za ogrevanje objekta v zimskem času. V podjetju Kepic izolacija SK d.o.o. poskrbimo za celovito energetsko obnovo. Ob skrbni izbiri materialov in zanesljivi izvedbi bo rezultat viden takoj. Naj si gre za prijetnejšo klimo v objektu v vročih poletnih mesecih ali pa za prihranek pri ogrevanju v zimskem času.

V našem podjetju vam uredimo streho, naj si bo ravna ali poševna. Za pokrivanje uporabljamo vse vrste hidroizolacij- pri ravnih strehah. Bitumenske, PVC materiale, zelene strehe… Pri manjših naklonih pridejo v poštev strešni paneli- to je pločevinast panel s toplotno izolacijo iz kamene volne ali poliuretana. Spodnja stran je lahko prav tako pločevinasta ali po izbiri, glede na vrsto objekta.

Za ovoj stavbe se lahko vgradi klasična fasada z lepljenjem in končno obdelavo, ali pa se montirajo fasadni paneli- izbira je res ogromna. Seveda poskrbimo tudi za vse kleparske zaključke, in vam predamo v celoti obnovljen objekt.