STORITVE

Podjetje Izolacija Kepic SK d.o.o. je specializirano predvsem za izvedbo hidroizolacij pri objektih visoko in nizkogradnje. Hidroizolacije vseh tipov izvajamo tako pri novogradnjah kot pri sanacijah.

V sklopu izvedbe hidroizolacij prevzemamo tudi vgraditev vseh tipov toplotne izolacije, predvsem pri različnih vrstah ravnih streh, od teras in ploščadi do ravnih streh industrijskih in drugih objektov kot tudi streh, ki niso tipično ravne, vendar je njihova kritina hidroizolacija.

Izvajamo vsa klasična kleparska dela z vsemi vrstami pločevinastih kritin. Prevzemamo tudi dobavo in montažo sistemskih strešnih in fasadnih elementov, ki imajo hkratno funkcijo hidro in toplotne zaščite (sendvič elementi) ali pa le funkcijo kritine oz. fasadne obloge. V primeru lahkih montažnih nosilnih podlag za izolacijske sloje, prevzamemo tudi dobavo in montažo te podlage.

V zadnjem času izvajamo tudi montaže fotovoltaičnih elementov, predvsem na strešnih konstrukcijah, ne glede na tip strehe oz. njene kritine. Pri vseh strešnih izolacijskih delih prevzemamo tudi montažo strešnih svetlobnikov.

Pri specifično projektiranih konstrukcijah in detajlih kot tudi pri načrtovanju in izvajanju zahtevnejših sanacijskih posegov, sodelujemo z vidnejšimi strokovnjaki na področju proble-matike hidro in toplotne zaščite v gradbeništvu, kjer posebej izstopa sodelovanje s podjetjem Polytechnic d.o.o. iz Ljubljane. Za izvedbo zahtevnejših detajlov uporabljamo izključno rešitve, ki jih potrjujejo pravila stroke in najnovejša dognanja v strokovni literaturi.

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, strokovno usposobljena ekipa in kvalitetno izdelani detajli. Dokaz za uspešno izvedena izolacijska dela so številne reference.

Ravne strehe

Specializirani smo za izvedbo vseh tipov ravnih streh na lahkih in masivnih nosilnih konstrukcijah.

VEČ

Energetske sanacije objektov

Poskrbimo za celovito energetsko obnovo, za prijetno klimo v vročih poletnih mesecih ali prihranek pri ogrevanju v zimskem času.

Več

Strešni in fasadni paneli

Izvedba pločevinaste kritine in pločevinaste fasadne obloge
(klasični in montažni sistemi).

Več

Zelene strehe

Ponujamo izvedbo intenzivnih in ekstenzivnih zazelenitev na vaši ravni strehi.Ustvarite si lahko svoj lasten strešni vrt.

Več

Nudimo tudi najem dvigala, prikolice in vakuumske dvigalke:

Najem dvigala

Nudimo delo avtodvigalom in prevoz materiala dvigom materiala. Uporablja se dvigalo Fassi F545RA dvigom do 33m in do težtone. ponudbi tudi košara, vilice in grajfer oziroma grabež za pesek do višine 21m.

Več

Najem prikolice

Nudimo tudi najem prikolice dolžine 7,2m.

Več

Najem vakuumske dvigalke

Možnost najema vakuumske dvigalke za dvigovanje in pritrditev sendvičnih panelov
– valovitih ali gladkih do teže 400kg.

Več